מכת גניבות הרכבים מראשון לציון: חוליה עם קטין ושני בגירים נעצרה בחשד לפריצת רכבים וגניבתם
מכת גניבות הרכבים בראשון לציון: בית משפט השלום בעיר האריך את מעצרו של תושב איו"ש, החשוד כי היה חלק מחוליה שהגיעה לפנות בוקר לאזור בעיר במטרה לפרוץ לרכבים ולגנוב אותם. על פי המשטרה, במסגרת פעילות החוליה נגנבו שני כלי רכב.
בדיון בבית המשפט נחשף כי באותו אירוע נעצרו שלושה חשודים – קטין ושני בגירים. נציג המשטרה, רס"ב אבי טבעוני, אמר בדיון כי החשוד הוא חלק מ"חוליה שהגיעה לפרוץ רכבים ולגנוב אותם", וציין בנוסף כי החשוד שוהה בישראל שלא כדין.
לדברי המשטרה, במהלך הפעילות נגנבו שני כלי רכב, כאשר אחד מהם היה מסוג יונדאי. החשוד עצמו לא נתפס בתוך רכב, אלא באזור שבו אירעו גניבות הרכבים.
במהלך הדיון הטיחה ההגנה במשטרה כי בשלב זה טרם נמצאו ראיות פורנזיות או תיעוד ממצלמות הקושר את החשוד ישירות לעבירות. נציג המשטרה השיב כי החקירה נמצאת בראשיתה וכי "טרם הופקו ראיות פורנזיות".
בסופו של הדיון, ובהסכמת הצדדים, הורה בית המשפט על הארכת מעצרם של החשודים עד יום ראשון 23 באוגוסט 2026. השופטת רבקה ארד קבעה כי ככל שהמשטרה תבקש להאריך את המעצר פעם נוספת, החשוד יובא לבית המשפט לא יאוחר מהשעה 10:00.
צילום משטרת ישראל





