יוסי חממי ודורון אוזן ביקרו בכנסת ישראל ולחצו על נציגיהם שיכניסו ראשון לציון לתוכנית הפיצויים

רגע לפני ההצבעה הערב: המשנה לראש העיר יוסי חממי וחבר לרשימה דורון אוזן, ביקרו היום (רביעי) בכנסת ישראל ולחצו על נציגיהם שיכניסו ראשון לציון לתוכנית הפיצויים וההטבות 

 

סיעת מחל והצעירים בהובלה משותפת של יוסי חממי ודורון אוזן חברי מועצת העיר ראשון לציון, נפגשו היום בכנסת ישראל עם יו״ר הקואליציה, ח״כ אופיר כץ, במהלך הישיבה הצטרף ח״כ דוד ביטן יו״ר ועדת הכלכלה על מנת לנסות להשפיע להגדלת טווח ההטבות, שהממשלה מתכוונת לאשר הער,  ע״פ המתווה שקבע שר האוצר מר בצלאל סמוטריץ.
במהלך הפגישה הציגו השניים הסברים מקיפים מדוע יש לכל הפחות להיטיב עם בעלי העסקים המרוחקים יותר מטווח 40 ק״מ הכולל את ראשון לציון שקופחה לדעתנו אך שר האוצר הטיל את כל כובד משקלו לא לאפשר את ההטבות הנ״ל ליישובים מעבר לטווח 40 ק״מ.

ח"כ דוד ביתן
ח"כ דוד ביטן

ישנה בשורה חלקית לבעלי העסקים בראשון לציון שיהנו מהטבות של 22% כפיצוי בשל הוצאות קבועות שהוסכם ע״י כל ארגוני העצמאים ובהשתתפות בהוצאות השכר בשיעור של 75% ע״פ המנגנון שנקבע ע״י האוצר בתמיכת יו״ר הקואליציה וח״כ דוד ביטן.

חממי ואוזן סיכמו: "בנוסף אנו מתכוונים לפעול ולסייע לבעלי העסקים בעיר בין היתר פטור מתשלום מס עבור הוצאת כסאות ושולחנות מאז תחילת המלחמה, כמו כן נציג תוכנית סיוע לבעלי העסקים כדי לחזק את כח הקניה העירוני הלכה למעשה באופן קבוע ולאורך כך השנה. יחד ננצח".

הצטרפו לעדכונים

https://chat.whatsapp.com/IFkY6Xkrw7u8O9MYgJY7L9

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *