מבוכה במשטרה: נעצר חשוד שאיים וכלא את בת זוגתו, בית המשפט שחררו בגלל התרשלות במעצרו

הטרדה, אישה, אילוסטרציה
אלימות, אישה, אילוסטרציה

מערכת ראשון ניוז:

מבוכת במשטרה: נעצר חשוד בכליאת ותקייפת בת זוגתו וכן התנגד למעצר, השופטת גערה בהתנהלות מעצרו ושחררה אותו בתנאים.

החשוד, תושב ראשון לציון בן 26 המתגורר ברחוב ירושלים, נעצר ועניינו הובא לדיון בבית משפט השלום בראשון לציון. במהלך הדיון הואשם על ידי המשטרה בכליאת שווא ואיומים על בת זוגתו.

בנוסף טען נציג המשטרה רס"ב דמיטרי שנקר כי גרם לה לסימנים ובהגיע שוטרים אל דירתו איים עליהם וסירב להיענות לדרישתם. סנגורו והשופטת זהר דיבון סגל לא אהבו את העובדה שלמשטרה אין אישור מעצר של קצין משטרה בדרגת סגן ניצב, עוד התרשמה השופטת מהעובדה שהוא נעדר עבר פלילי ולאחר נימוק היא הורתה לשחררו למעצר בית עד יום רביעי.

השופטת דיבון נימקה בהחלטתה: "לא מצאתי כל הסבר מניח את הדעת מדוע לא הוצג בפני אישור סנ"צ כאמור על-פי התקנות. הדברים נכונים בפרט לנוכח שעת מעצרו של החשוד. אמנם בתיק החקירה מצאתי התייחסות מסויימת לאישור סנ"צ למעצר הראשוני ואולם, מדובר באישור לקוני. מתיק החקירה עולה כי מדובר בחשוד אשר אינו מתגורר עם המתלוננת. מדובר באירוע נקודתי. המתלוננת הגיעה לביתו של החשוד, על רקע ויכוח שנערך בין השניים, דחף החשוד את המתלוננת עם ידיו. לא נגרמה למתלוננת חבלה של ממש מעבר לאודם בחזה שחלף לאחר זמן קצר".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *