תושב ראשון לציון בן 25 נעצר בחשד לסחיטה מינית של קטינות – בהן ילדה בת
תושב ראשון לציון בן 25 הוארך מעצרו בבית המשפט השלום בראשון לציון, בחשד לביצוע עבירות חמורות כנגד קטינות.
לפי החשד, החשוד התחזה לילדה בת 12 ויצר קשר עם קטינות באמצעים דיגיטליים. בין הקורבנות – קטינות מתחת לגיל 13, כולל ילדה בת 7 בלבד.
הוא חשוד בביצוע עבירות של איומים, סחיטה מינית, הפרת צו פיקוח והחזקת ופרסום חומר תועבה. לפי הראיות שהוצגו בבית המשפט, החשוד איים על קטינות כי אם לא תשלחנה לו תמונות, יפרסם תמונות שבידיו.
בית המשפט הורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ל-20 בנובמבר, תוך שהוא מציין כי "החשד הסביר התחזק עם התקדמות החקירה". בחקירה האחרונה, בחר החשוד לשמור על זכות השתיקה.
השופט גיא מימון קבע כי קיימות עילות מעצר של מסוכנות וחשש לשיבוש חקירה, תוך שהוא מציין כי "החשוד ממשיך לבצע עבירות המיוחסות לו למרות שהוא מפוקח ואינו יכול לקבל מרות".
היחידה החוקרת ממשיכה בחקירה ומתכננת לבצע חקירות נוספות של ילדות ולהעביר את התיק לפרקליטות.




