ראשון לציון: כלב ננעל בשגגה ברכב, מתנדבי ידידים חילצו אותו בשלום

 

ראשון לציון: כלב ננעל בשגגה ברכב, מתנדבי ידידים חילצו אותו בשלום

 

אתמול (חמישי) בשעה 16:12, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות כלב שננעל בשגגה ברכב לעיני בעליו, ברחוב הרצל בראשון לציון.

 

אריאל סמוטני, מוקדן ידידים שענה לשיחה, הזעיק סיוע למקום. אפי אהרון, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ אפי את הכלב בשלום וללא גרימת נזק לרכב.

 

*אפי מספר:* ״קיבלתי את הקריאה וללא היסוס מיד יצאתי לסייע. כשהגעתי למקום, ראיתי כלב שננעל ברכב לאחר שבעליו חשבו שהרכב כבוי ולא ינעל. מיד התחלתי בפעולות פתיחה ותוך מספר שניות בודדות פתחתי את הרכב. הבעלים הודה לי מאוד על החילוץ המהיר."

 

בארגון ידידים שבים וקוראים לאזרחים שלא להשאיר חסרי ישע ברכב לבד, גם לא לרגע, מחשש לנעילה • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית

 

קרדיט תיעוד: ידידים https://yedidim-il.org

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *