הפועל ראשל"צ שוברת את הבצורת: אלופת המדינה בכדוריד בפעם ה-19 בתולדותיה
שניידר מבריק עם 33 שערים בסדרה והאדומים חוגגים אליפות ראשונה מאז 2018
הפועל ראשון לציון הוכתרה הערב (שלישי) לאלופת המדינה בכדוריד, לאחר שגברה 26:32 על א.ס רמת השרון במשחק הרביעי והמכריע של סדרת הגמר. האליפות היא ה-19 בתולדות המועדון האדום, ומגיעה לאחר תקופת בצורת ארוכה של שבע שנים ותשעה ימים מאז הזכייה האחרונה ב-11 במאי 2018.
מעבר לחגיגת האליפות, המשחק סיפק גם דרמה מיוחדת כשהפועל ראשל"צ התמודדה מול עידן מימון, המאמן שהוביל אותם לזכייה בדאבל בעונת 2018, והפעם עמד על הקווים כמאמן רמת השרון. אירוניה היסטורית עבור האוהדים האדומים, שראו את קבוצתם מנצחת את המאמן שהפך לסמל הצלחה במועדון בעבר.
אמיר שניידר מהפועל ראשל"צ זכה בתואר ה-MVP של סדרת הגמר עם 33 שערים מרשימים. שניידר היה גורם מכריע לאורך כל הסדרה וסיפק הופעה וירטואוזית גם במשחק המכריע שהוביל את קבוצתו לניצחון.
עבור רמת השרון, זה היה סיום אכזרי לעונה מצוינת, במיוחד לאחר שזכו בדאבל בעונה שעברה. למרות המאמצים הגדולים, הם לא הצליחו להתמודד עם היכולת הגבוהה של ראשון לציון בסדרה כולה.
בטקס הענקת הגביע השתתפו יו"ר איגוד הכדוריד הנכנס עידן מזרחי, ראש עיריית ראשל"צ רז קינסליך, סמנכ"ל מרכז הפועל גל לוי, יו"ר הפועל ראשל"צ דודי פלח ויו"ר רמה"ש אבי כחלון. בתמונות מהטקס נראו השחקנים האדומים מניפים את צלחת האליפות בהתרגשות גדולה לקול תרועות האוהדים.
עם הזכייה, הפועל ראשל"צ מחזקת את מעמדה כמועדון הכדוריד המעוטר ביותר בישראל עם 19 אליפויות, והמועדון כבר מתכנן את העונה הבאה עם שאיפות להצלחה גם במפעלים האירופיים.