מכת גניבות הרכבים בראשון לציון

מכת גניבות הרכבים בראשון לציון

 

"בית משפט השלום בראשון לציון האריך את מעצרו של עבדאללה פציח, תושב איו"ש, בחשד לניסיון גניבת רכב

 

בית משפט השלום בראשון לציון האריך אמש את מעצרו של עבדאללה פציח, תושב איו"ש, עד ליום ראשון הקרוב. פציח נעצר ביום שלישי בחשד לביצוע עבירות הכוללות ניסיון גניבת רכב, החזקת כלי פריצה ושהייה בלתי חוקית.

 

לפי נציג המשטרה בדיון, "התקבלה קריאה למוקד 100 על כך ששני החשודים מסתובבים בין כלי רכב. שוטרים הגיעו למקום ביצעו סריקות, איתרו את החשוד שבפנינו אשר הנ"ל מחזיק תיק, שבדקו את התיק נמצא כי יש כלי פריצה".

 

עורך דינו של פציח, עו"ד שפיק דרבאשי, טען כי "מדובר בבחור צעיר, יליד 2005, נעדר עבר פלילי, פעם ראשונה במעצר." הוא הוסיף כי "החשוד קשר את עצמו לכלי הפריצה, נתן הסבר בין אם הגיוני או לא, אבל ההחזקה קיימת".

 

השופט יובל קדר קבע בהחלטתו כי "קיים חשד סביר שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו", וכי מתקיימות עילות מעצר של "מסוכנות וחשש לשיבוש החקירה והימלטות מהדין".

 

עם זאת, השופט ציין כי עוצמת החשד לעבירות של "קשירת קשר לפשע, חבלה במזיד ברכב וניסיון גניבת רכב" פחותה בשלב זה מעוצמת החשד לעבירות האחרות.

 

השופט הורה על הארכת מעצרו של פציח עד ליום 15.9.24, תוך שהוא מנחה את היחידה החוקרת "לעשות מאמץ להשלים" את פעולות החקירה "באופן שיאפשר את ההתקדמות לשלב הבא של ההליך הפלילי."

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *