המפגש בין השכנות הכתומות שהתקיים בנס ציונה, בין הקבוצה המקומית לבין מכבי ראשל"צ, הסתיים בניצחון המארחת 93-88.

מכבי ראשון לציון

המפגש בין השכנות הכתומות שהתקיים בנס ציונה, בין הקבוצה המקומית לבין מכבי ראשל"צ, הסתיים בניצחון המארחת 93-88.

אחרי רצף ניצחון נהדר של 1-7, נבלמה מכבי ראשל"צ, ע"י נס ציונה. ראשל"צ פתחה נהדר, ואף הוליכה 18 נקודות הפרש (28-46). מכאן הכל ניראה ורוד מבחינתה והשאלה הייתה בכמה הפרש היא תנצח את שכנתה מדרום.

במחצית השניה, היא אט אט איבדה מהאנרגיה שלה, וזה בא לידי ביטוי ביכולת. נס ציונה אט אט ניצלה את הרפיון של ראשון לציון והחלה לצמק והוריד את היתרון שהיה לחניכיו של גיא גודס.

ברבע האחרון נס ציונה ביצעה מטווח של שלשות לעבר הסל של ראשל"צ, דבר שהביא לה את הניצחון והעלה אותה למקום השני בטבלה על חשבונה של ראשל"צ.
הירבו לקלוע למכבי ראשל״צ: המילטון 23, אריאל 18, בלייזר 15, קלי 15.

בסיום אמר אדם אריאל: ״אנחנו צריכים לשחק טוב יותר בהגנה, זה מה שניצח לנו הרבה משחקים. פתחנו את המחצית השניה לא מרוכזים ונתנו לנס ציונה לשחק את המשחק שלה והיא ניצחה".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *